بسته بندی نان های صنعتی باید به صورتی باشد که نان دچار شکستگی و آسیب های فیزیکی نشود. همچنین بسته بندی نان باید طوری باشد که نان را از عواملی مانند تبادل چربی، جذب بو، تبادل رطوبت و تأثیر نور دور و حفظ نگه دارد. بسته بندی باید از نظر ظاهری و باز و بسته کردن مناسب باشد، بیشترین نوع مواد مورد استفاده برای بسته بندی نان مواد کاغذی و پلاستیکی می باشد. از مواد کاغذی با پوشش ویژه برای بسته بندی نان می توان اسفاده نمود.
جهت دسترسی به فرمول های رایگان، ما در صفحه ایسنتاگرام دنبال بفرمایید. آدرس صفحه : https://www.instagram.com/chemistryformula/
پوشش کاغذ برای بسته بندی نان_1586842202_39956_5989_1772.zip0.07 MB |