یکی از موارد مهم در صنعت لبنیات شستشوی صحیح و دقیق وسایل و دستگاه ها است . شیر دارای چربی و پروتئین است و در مقایسه با سایر مواد غذایی به روش خاصی برای شستشو نیاز دارد. شستشو به معنای جدا کردن آثار باقیمانده از محصول، رسوبات حاصل از پروتئین ها و چربی ها، جرم یا سنگ شیر می باشد. 3 فرمول تهیه پاک کننده تجهیزات لبنی در این فایل ارائه شده است.
جهت دسترسی به فرمول های رایگان، ما در صفحه ایسنتاگرام دنبال بفرمایید. آدرس صفحه : https://www.instagram.com/chemistryformula/
پاک کننده تجهیزات لبنی_1585724229_39475_5989_1519.zip0.13 MB |